+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Serviciile noastre în domeniul imobiliar

Ce oferim

Serviciile noastre sunt extrem de personalizate în funcţie de cerinţele individuale şi sunt gestionate de către specialiștii noştri, care ştiu să aprecieze pe deplin importanta stabilirii relaţiilor profesionale cu fiecare dintre clienţii noştri.
Agenția noastră administrează un portofoliu de proprietăţi din toate sectoarele mun. Chișinău și din alte regiuni ale R.Moldova. Dacă doriţi să vindeți,  cumpăraţi ori să închiriaţi un imobil, vă asigurăm că suntem în contact permanent cu participanții la tranzacționarea imobilelor pe care le intermediem.
De asemenea, suntem în colaborare strânsă şi permanentă cu multe birouri notariale, juriști, evaluatori atestați, bănci și instituții de creditare, tocmai pentru a putea oferi tuturor clienţilor noştri un pachet integrat de servicii.

Specialiștii noștri au experiență vastă în domeniul vânzării imobilelor, creditării și jurisprudenței. Sunt capabili să verifice și să analizeze toate riscurile legate de procurarea sau vânzarea unui imobil.

Comisionul de intermediere al agenției constituie 2% din valoarea bunului  tranzacționat și poate să difere de la caz la caz în dependență de valoarea de piață a bunului imobil și complexitatea proceselor în cadrul tranzacționării.

Serviciile noastre cuprind:

Consiliere
- identificarea clienților-țintă, deplasarea la ei, negocierea și tranzacționarea – în cazul vânzătorilor;

- identificarea proprietăţilor în conformitate cu nevoile şi dorinţele clientului - în cazul cumpărătorilor;
-  recomandare de preţ în urma evaluării apartamentului, evaluare bazată pe diverşi factori (de poziţie, sector, etaj, anul de construcţie al imobilului, diverse îmbunătăţiri, suprafeţe etc) - în cazul vânzătorilor.
Pentru dezvoltatorii și proprietarii care doresc să vândă o locuinţă şi aleg AGENTIEIMOBILIARA.MD ca intermediar exclusiv, obțin o reducere a comisionului de intermediere.

Asistenţa
Rolul unei agenţii imobiliare este de a vă ghida atât prin procesul de cumpărare sau de vânzare, cât şi prin cel de închiriere, acordându-vă tot timpul necesar pentru a fi siguri că aţi înţeles şi am parcurs împreună fiecare pas al tranzacţiei. Suntem 100% angajaţi în satisfacerea dorinţelor dumneavoastră, oferindu-vă servicii la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Încredere
Credem în faptul că oamenii încheie afaceri numai cu oameni în care au încredere. Suntem pe deplin interesaţi de nevoile dumneavoastră pentru a vă putea veni în întâmpinare cu oferta de care aveţi nevoie. Înainte de toate, dorim să dezvoltăm împreună o relaţie bazată pe încredere, o relaţie pe termen lung, care să se manifeste şi după fericitul moment al strângerii de mâini, de la finalul tranzacţiei. Ştim cât aţi muncit pentru a fi în măsura de a vă cumpăra casa visurilor, de aceea şi noi ne simţim responsabili şi fericiţi totodată să vă îndeplinim acest vis.