+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Serviciile noastre în domeniul creditar

Ce oferim

Suntem o echipă de specialiști și îți stăm la dispoziție pentru a-ți oferi cele mai avantajoase soluții de creditare! Brokerajul creditar se referă la intermedierea creditelor între viitorii debitori și instituțiile bancare și non-bancare cu care suntem în parteneriat de foarte mult timp. Suntem experții tăi în domeniul financiar-bancar și alături de noi vei beneficia întotdeauna de soluții personalizate de creditare. Scopul nostru principal este rezolvarea nevoilor tale financiare!
Dorim să construim cele mai bune servicii de consultanță financiar-bancară. Soluțiile de finanțare sunt realizate întocmai după statutul tău economic, profesional și familial.
Misiunea noastră se încheie atunci când dosarul de creditare este semnat!
Comisionul de intermediere constituie 2% din valoarea creditului tranzacționat și poate să difere de la caz la caz în dependență de mărimea creditului și complexitatea proceselor în cadrul tranzacționării.

Ești în căutarea unei soluții de finanțare inteligente? Îți dorești un credit, dar nu știi dacă îl poți obține sau din contră, ai încercat deja să contractezi un credit de la câteva instituții creditare, însă dosarul de creditare ți-a fost respins? Ai ajuns unde trebuie! Noi suntem brokerii tăi de credite! Prin noi poți contracta orice tip de credit, menit să-ți satisfacă cele mai ambițioase proiecte sau să-ți rezolve cele mai apăsătoare nevoi financiare.
Parteneriatele pe care le avem cu instituțiile bancare și non-bancare din Republica Moldova, ne-au adus în poziție în care să-ți putem oferi următoarele soluții de finanțare: credite pentru nevoi personale, credite ipotecare, credite pentru construcții, credite IMM, soluții de refinanțare, carduri de credit.
Poți opta pentru un credit în lei sau în valută, cu sau fără avans, cu dobândă fixă sau variabilă, pe o perioadă de timp potrivită ție! Vei fi sfătuit astfel încât să iei cea mai bună decizie! Contacteaza-ne acum și împreună vom construi un viitor mai bun și mai sigur pentru tine!