+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Pentru construcție

De vânzare teren pentru construcții 10 ari situat în s.Cojușna r-ul Strășeni. Pe teren sunt construcții nefinisate care pot fi folosite în agricultură, producere ș.a. Sunt comunicații trase la teren. Terenul e drept.
De vânzare teren pentru construcții în satul Tohatin mun. Chișinău. Puțin înclinat. La distanța de 50-100 metri sunt toate comunicațiile în afară de canalizare. Vedere frumoasă de pe lot. Loc liniștit, aer curat. Numere cadastrale 0146112.331, 0146112.332.
Vând teren pentru construcție în s. Revaca, com. Sângera. Este o suburbie a Chișinăului. Terenul este puțin înclinat. La unii vecini sunt construite case. La hotar este energia electrică. Zonă liniștită, aer curat și nu e departe de oraș. La câteva sute de metri e ultima stație a autobuzului spre Chișinău. Posibil în credit.
De vânzare teren pomicol cu suprafața de 5,8 ari situat în sectorul vile a s.Bâc. Terenul nu e tare înclinat. Împrejur toți vecinii deja au construit case. Loc liniștit, în depărtare de gălăgia și praful orașului. La hotar sunt comunicațiile - apeduct, energie electrică. În acest teren au fost investiți deja 700 euro pentru proiectul casei cu demisol, un etaj și mansardă. Și încă 3500 euro în construcția demisolului 8 pe 9 metri. Terenul se vinde pentru că proprietarii locuiesc peste hotare. Numărul cadastral 142313121.
Vând teren pentru construcție la Telecentru-Schinoasa. Vedeti amplasarea pe harta din foto. Este un teren cu perspectivă. Dreptul pentru constructie se va da dupa executarea lucrarilor de drenaj in regiune. Destinatia terenului este pentru CONSTRUCTIE. La moment este drum de acces si comunicatiile se afla la distanta de 200 metri. Posibil schimb pe imobil sau auto, hibrid sau diesel automat, cu adaos din partea DVS sau a mea. Număr cadastral 0131129.377