+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Proprietăţi comerciale

Se oferă în chirie suprafețe pentru producere, depozitare și oficii. Se află la nivelul 1, cu acces la mașini mari pentru încărcare/descărcare. Suprafețe accesibile de la 7 m2 până la 300 m2. Preț de la 4 euro/m2. Încăperile pot fi utilizate și ca oficii, depozit, producere.
Oferim în chirie oficii de la 12m2, la nivelul 8 și 9 al Centrului de oficii MEZON. Zonă bună la Râșcanovca, bd. Moscova colț cu str. Studenților. Dispun de reparație euro, încălzire autonomă, condiționere. Pază 24/24. Locuri de parcare fără rezervare cu intrarea de pe bd. Moscova și str. Studenților.
De vânzare afacere profitabilă în domeniul producerii și comerțului vestimentației pentru nou-născuți și copii cu vârsta de până la 6 ani precum: body, salopete, rochii, jachete, pantaloni, fuste, prosoape, căciulițe, mănuși etc., atât pentru fetițe, cât și pentru băieței ! Este un brand made in Moldova care din anul 2004 activează cu succes pe piața RM. Toate punctele de producere și comerț sunt în arendă, la cele mai bune condiții. Producerea se află în sect. Ciocana, iar comercializarea se efectuează în Centrele Comerciale. În preț sunt incluse: utilajul, proprietatea intelectuală etc. Poate fi discutată vânzarea cu marfa de la depozit și punctele de comerț, materialele și furnitura necesară producerii. Discutăm detaliile…
Se dă în chirie suprafețe comerciale la etajul 2 al CC Atlantic din str. Armenească colț cu bd. Ștefan cel Mare. Întrarea se poate efectua precum din str. Armenească, atât și din str. V. Alecsandri. La demisol și etajul I sunt suprafețe comerciale cu buticuri. Etajul II poate fi folosit atât în scop comercial cât și oficii. Pe etaj sunt 2 blocuri sanitare.
Oferim în chirie oficii de la 17,5m2 până la 500 m2, la nivelul 3 și 4 al centrului comercial. Zonă ultracentrală, din cele mai bune din oraș - bd. Ștefan cel Mare colț cu str. Armenească. Dispun de reparație euro, încălzire autonomă, condiționere. Pază 24/24. Locuri de parcare fără rezervare cu intrarea de pe str. V.Alecsandri cu șlangbaum.
Vă propunem să examinați procurarea încăperii care se află la etajul 1 din 4 pe str. Voluntarilor 8/4. Dispune de 9 birouri, 2 blocuri sanitare. Are suprafața de 446 m2. Reparație, geamuri termopan etc. La moment se dă în chirie la un preț destul de avantajos pe piață. Exista dreptul de proprietate și de folosință a terenului adiacent și a construcțiilor supraetajate. Prețul este de 450 euro/m2 cu TVA, foarte convenabil plătitorilor de TVA.