+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Cu 1 odaie

Vând un apartament comod cu o odaie compact, cu euroreparație, loc foarte bun. Situat în Centrul orașului la intersecția M.Varlaam și Vl.Pârcălab. Geamul din cameră iese la CC Sun City, Teatrul Cehov și hotelul Radisson Blue. Geamul din bucătărie iese în ogradă. La câteva sute de metri se află stația de transport public, Parcul Central, Catedrala, Primăria, CC Gemenii etc. Ogradă liniștită, vecini puțini - casa are trei etaje. Apartamentul e la etajul 1 (în subsol e agenție de turism), pe etaj sunt doar 2 apartamente. Poate fi folosit și ca oficiu. Căldură centralizată, dar este și condiționer iarnă-vară. Apă caldă centralizată, dar este și boiler. Camera are 14m2, baia cu…
De vânzare apartament cu o odaie situat la Botanica, bd. Cuza-Vodă 3/2a. Mijloc, etajul 9 deasupra mai este etaj tehnic. Geamurile iese spre răsărit, prima jumătate de zi aveți soare, a doua jumătate umbră. E cald, căldura merge de sus în jos. Geamuri termopane, ușa de întrare schimbată. Reparație cosmetică, mobilat. La bucătărie este mobilă la comandă și toată tehnica necesară. Apartamentul e curățel, luminos și călduț. Zonă de parc amenajată cu teren de sport și teren de joacă pentru copii. Alături este grădiniță, școală, parc, piață, transport public etc. Nu suntem împotrivă la vânzarea în credit, Prima Casă etc.
De vanzare apartament cu o odaie din bd. Dacia 49/16 ap.58. Vis-a-vis de Centrul Mamei si Copilului! Raion bun cu infrastructura dezvoltata, transport in toate directiile! Planificare reusita. Incalzire autonoma. Etajul 9 din 15. Mijloc. Constructie calitativa. Variantă albă. Darea in exploatare anul 2021. Pret negociabil!