+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Cu două odăi

Blocul de elită are 7 etaje cu LIFT, doar 4 apartamente la etaj. Ogradă ÎNCHISĂ. Construcție calitativă - fără grinzi. TERMOIZOLAT. Apartamentul se află la etajul 6, având o priveliște frumoasă. Apartamentul este de MIJLOC. Dispune de încălzire AUTONOMĂ. Variantă albă. Camere separate. Un dormitor are GARDEROBĂ. Se află în Centrul istoric pe o Străduță foarte frumoasă. Îl cumpărați și deodată puteți începe reparația. Posibil schimb pe un apartament nou sau vechi până la 30000 euro + bani.
De vânzare apartament excepțional în Centrul istoric pe str. Armenească colț cu str. Cojocarilor. Curte închisă cu monitorizare video. Ogradă cu teren de joacă, scară și ascensor curate și noi. Apartamentul dispune de încălzire autonomă, condiționer, sistem de pază, mobilă, tehnică de uz casnic. Suprafața 62m2. Etajul 11, deasupra mai este etaj tehnic. Camerele sunt spațioase și luminoase. O cameră e divizată cu succes în zonă de lucru și dormitor. În apropiere este toată infrastructura necesară.
De vânzare apartament cu 2 odăi (ușor replanificabil în 3 odăi) situat într-o casă guvernamentală de pe str. S. Lazo 36. Este una din puținile case rezistente la cutremure de până la 9 grade. Este o casă de elită cu ogradă închisă. Se află în Centru, nu departe de Parcul Central și toată infrastructura necesară. Apartamentul este la etajul 3 din 7, ascensor, mijloc, cotileț. Necesită reparație. 2 balcoane mari sunt cu geamuri termopan. Încălzire autonomă. Dispune și de 2 debarale. Blocul sanitar este divizat. Suprafața cu tot cu balcoane este de aproape 95 m2.
De vânzare apartament cu 2 odăi, 53 m2, situat pe str. Colina Pușkin 13A - Centru în spatele ASEM, lângă liceul Da Vinci. Casa e din cotileț. Poduri înalte. Camere separate, bloc sanitar separat. Dispune de reparație capitală, geamuri termopan cu gratii, toate ușile schimbate, teracotă. Bucătăria total mobilată. Casa are doar 2 etaje, cu doar 8 apartamente. E foarte rezistentă, a rezistat cele mai puternice cutremure din ultimii 60 ani. Etajul întâi vă scutește de urcatul scărilor. Are o curte verde și umbroasă în fața casei. În fața apartamentului e posibil de amenajat o grădină, loc de parcare sau de construit o anexă. Posibil și în credit.
Vă propunem să procurați un apartament cu 2 odăi, seria 143, situat în Centru, str. Ismail 86/1 la etajul 1(înalt) din 9. Apartamentul dispune de încălzire autonomă pe gaz, podeaua este încălzită din subsol cu penoplast, geamuri termopane, gratii la geamuri, euroreparație, mobilă și tehnică. Suprafața apartamentului este de 66m2 + 15m2 subsolul sub anexă și sub balconul de la bucătărie. Anexa și subsolul sunt legalizate. Alături mai este de vânzare un apartament cu o odaie, care dacă îl alipim obținem o suprafață generoasă de 129m2. Apartamentul poate fi utilizat atât în scop locativ (etajul 1 înalt, dispune de euroreparație, încălzire autonomă, subsol), cât și comercial (birou notarial, oficiu, magazin etc.)…
Banii imediat! Cumpar apartament in or. Chisinau. Posibil cu datorii, in gaj etc. Platesc notarul, documentele si datoriile! Va sun inapoi! Деньги сразу! Куплю квартиру в любом районе города. Можно убитую, с долгами, в залоге, с арестами. Я оплачу нотариуса и документы и долги! Оформлю документы! Перезвоню!