+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Cu trei odăi

De vânzare apartament spațios cu 3 odăi. Situat la etajul 1 din 9. Seria moldovenească. Bilateral. Poșta Veche, str. Socoleni. Loc bun. În apropiere se află piața, transport public, magazine. Stare bună. Parțial reparat. Toate camerele sunt separate, baia și viceul separate. Ograda și vecini cumsecade. Scara e după reparație.
De vânzare apartament cu 3 odăi vis-a-vis de 1000 mărunțișuri, într-o zonă foarte bună! Alaturi este piață, transport public, policlinică, școli, grădinițe. Apartamentul dispune de o planificare foarte reușită, e bilateral, camere separate, euroreparație cu design individual, mobilă, tehnică, șemineu, condiționer. Etajul 5 din 5. Acoperișul e reparat foarte bine. Deasupra nu te bate nimeni la cap. Veniți să-l vedeți - o să vă placă și o să-l cumpărați! Dacă nu vă ajung bani, vă ajutăm să luați un credit, inclusiv Prima Casă!
De vânzare apartament spațios și luminos, cu 3 odăi separate, baia și viceul separate, 2 lodjii din camere. Casa este situată pe bd. Mircea cel Bătrân 17/1, lângă Judecătoria Ciocana . Apartamentul e cald deoarece este de mijloc și se află la etajul 7 din 9. Bilateral. Mobilat. Toată infrastructura este disponibilă. Curte și regiune bună și liniștită.
De vânzare apartament extraordinar cu o locație excelentă, Buiucani - Flacăra. Situat în casă nouă, la etajul 2 din 7, mijloc, bilateral, pe etaj sunt doar 2 apartamente. Ogradă închisă cu teren de joacă pentru copii. Sub casă mai există un nivel de parcări subterane. Apartamentul are o suprafață generoasă de 108m2 și este format din living mare unit cu bucătăria, 2 dormitoare, 2 blocuri sanitare, 2 lodjii (1cabinet). Dispune de încălzire autonomă, încălzire sub podea în zona teracotei, condiționer, reparație euro, parchet, uși din lemn, mobilă, tehnica de uz casnic - toate sunt incluse în preț. În general este un apartament spațios, luminos, confortabil și într-o locație foarte bună!
De vânzare apartament spațios în 2 nivele cu euroreparație recentă, 109m2, situată pe șos. Hâncești 22a mai între 40 Ani și Piața Docuceaev, puțin mai la deal de Fidesco. Regiune foarte bună, cu transport, școală, grădiniță, supermarkete etc. Etajul 5 și 6 din 6. La primul nivel se află living-room cu bucătărie și blocul sanitar, la al doilea nivel se află 2 dormitoare și o garderobă. Camerele sunt mari și luminoase. Un confort deosebit îl are toată suprafața primului nivel care dispune de încălzire sub podea. Apartamentul este dotat cu geamuri panoramice, încălzire autonomă, podele calde etc. Preț negociabil! Schimb pe imobil,auto! Credit, rate! Dispunem de încă un exact așa apartament…
De vânzare apartament spațios cu 2 nivele în variantă sură, 110m2, situat pe șos. Hâncești 22a între 40 Ani și Piața Docuceaev, puțin mai la deal de Fidesco. Regiune foarte bună, cu transport, școală, grădiniță, supermarkete etc. Etajul 5 și 6 din 6. La primul nivel se află living-room cu bucătărie și blocul sanitar, la al doilea nivel se află 2 dormitoare și o garderobă. Camerele sunt mari și luminoase. Apartamentul este dotat cu geamuri panoramice, posibilitate de conectare la încălzire autonomă, design proiect etc. Preț negociabil! Credit! Schimb pe imobil,auto! Credit, rate! Dispunem de încă un exact așa apartament cu reparație la un preț interesant!
De vânzare apartament cu 3 odăi, S=83m2, etajul 11 din 11 (mansardă) în bloc nou situat în sect. Centru, str. Mihai Viteazul 10/1 lângă reastaurantul Lebăda Albă, Ice Bravo ș.a. Blocul are ogradă închisă, teren de joacă, interfon ș.a. Apartamentul dispune de toate comoditățile, variantă albă, termopane etc. Centru! Infrastructiră foarte dezvoltată!
Îmi vând apartamentul personal. Am investit în el și bani și suflet! Este dotat cu mobilă, tehnică, covoare, lustre - las tot, îmi iau numai periuțele ))) Reparația am făcut-o din "temelie" - am scos podele, pereți, uși, ferestre. Am schimbat electrica, santehnica, am încălzit apartamentul pe dinafară și din subsol pe tot perimetrul. Termopanele sunt germane (Low-E) și sunt dotate cu sistem de ventilare Eco - nu are nici un gram de mucegai. Mai dispune și de beci cu intrarea din bucătărie. Dormitor nou-nouț. Îl vând din cauza schimbării locului de trai. Cu propuneri de schimb nu deranjați. TELEFON SAU VIBER 067673167