+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Сu un nivel

Chirie sau vânzare! Casă de locuit într-un nivel. Mobilată și utilată cu tehnica de uz casnic. În fața casei sunt amenajate locuri de parcare, iar în spatele casei este o terasă acoperită și subsol. Casa dispune de 3 dormitoare separate, living cu bucătărie foarte spațios, 2 blocuri sanitare. Podea caldă în living și blocuri sanitare. Un dormitor dispune de garderobă și bloc sanitar. La construcție și amenajare s-au folosit materiale de un nivel superior. Suprafața casei 130m2, terenului 4 ari. Casa e nouă, încă nimeni nu a locuit. Prețul vânzării 185 000 euro. Prețul chiriei 1 000 euro pe lună.
De vânzare casă cu 1 nivel situată în sectorul Moldova al or. Ialoveni, str. Timișoara 57. Terenul spațios are 10 ari, construcțiile 150m2. Casa este renovată, reparație, termopane etc. Toate comunicațiile. Posibil în credit!
Chirie sau vânzare! Casă de locuit într-un nivel. Mobilată și utilată cu tehnica de uz casnic. În fața casei sunt amenajate locuri de parcare, iar în spatele casei este o terasă acoperită și subsol. Casa dispune de 3 dormitoare separate, living cu bucătărie foarte spațios, 2 blocuri sanitare. Podea caldă în living și blocuri sanitare. Un dormitor dispune de garderobă și bloc sanitar. La construcție și amenajare s-au folosit materiale de un nivel superior. Suprafața casei 130m2, terenului 4 ari. Casa e nouă, încă nimeni nu a locuit. Prețul vânzării 185 000 euro.
De vânzare casă pe teren mare în s.Maximovca r-ul Anenii Noi. Dispune de toate comunicațiile. Centru satului. La distanța de 500 metri se află școala, grădinița, biserica, primăria, policlinica, stația de autobuz și rutiere. Pe trenul de 35 ari se află 6 construcții care necesită reparație sau demolate cu suprafața de 400m2.