+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Одноэтажные

Începând cu 1 mai 2019 se dă în chirie casă de locuit într-un nivel. La moment se află la etapa de finisare a lucrărilor de construcție. Va fi total mobilată și utilată cu tehnica de uz casnic. În fața casei vor fi amenajate locuri de parcare, iar în spatele casei va fi o terasă acoperită. Casa dispune de 3 dormitoare, living cu bucătărie foarte spațios, 2 blocuri sanitare. Podea caldă în living. Suprafața casei 130m2. Achitarea în avans pentru prima și ultima lună. Poate fi închiriată și pentru desfășurarea afacerii - grădiniță privată, centru medical etc.
Vindem casă bună din piatră, situată în centrul s. Mileștii-Mici, r-ul Ialoveni la distanța de doar 10 km de str. Grenoble din Chișinău. Dispune de apeduct, canalizare locală, gaz, energie electrică, sistem de semnalizare, încălzire autonomă. Drum asfaltat până la poartă. Are 2 întrări atât la teren, cât și la casă. Pe teren este amplasat garaj, beci, casă cu demisol, ocoale pentru creșterea păsărilor și animalelor. În casă este efectuată reparație euro, geamuri termopan și este dotată cu mobilă și tehnică de uz casnic. Casa are 4 odăi, antreu, bucătărie, bloc sanitar cu cadă, viceu și bideu. Casa este foarte trainică și bună și este vândută din cauza schimbului locului de…
Продаю дом с большим участком в селе Максимовка, все коммуникации, Центр. В радиусе 500 метров школа, детский садик, церковь, поликлиника, остановка автобуса и маршруток, примэрия и др. На участке в 35 соток находятся 6 строений требующих ремонта или под снос общей площадью 400м2.