+(373) 67-67-31-67

Arrow up
Arrow down

Cu două nivele

Vila e situată pe traseul spre Orhei lângă s. Peresecina, în Codrii la o distanță de 30 km de Chișinău. Loc foarte frumos înconjurat de pădure și livezi. Casă capitală în 2 nivele, 120m2 total. Camerele luminoase sunt mobilate și dotate cu tehnica de uz casnic. Dispune de 3 dormitoare, bucătărie, cameră de zi, cameră pregătită pentru bloc sanitar și garaj. În curte se află bazinul pentru udat grădina și viceul. Apa e de la fântână la 500 metri de vilă. Posibil de săpat fântână arteziană proprie (adâncimea 90 metri). Terenul are 6 ari.
De vânzare casă confortabilă în zonă nouă a or. Stăuceni situată pe 3,85 ari. Pe teren este amplasată casa de locuit 103,2m2, garaj 56,5m2 și bucătăria de vară cu beci 75m2. Casa este în 2 nivele. La primul nivel este situată bucătăria, hall, camera de zi, blocul sanitar. La nivelul doi se află 4 dormitoare. Euroreparație. Mobilă, tehnică.Toate comunicațiile (canalizare centralizată, apă, gaz, energie electrică etc.). Monitorizare video. Garajul este încăpător. Posibil de parcat 2 mașini sau de folosit în orice alte scopuri (saună, secție de producere, sală de sport etc.). Bucătăria de vară are 3 nivele - beci, bucătărie de vară, mansardă nefinisată. Locuința este foarte confortabilă, construită calitativ și…
De vânzare casă în Centru pe str. Columna 91. A doua linie. Întrarea din stradă e comună la 2 case. A doua casă, care e pe prima linie tot este de vânzare. Casa are 2 nivele. Primul nivel este fără reparație. La primul nivel se află garaj (cu beci) și 2 odăi. La al doilea nivel cu întrare separată prin scară se află 3 dormitoare, living cu bucătărie, bloc sanitar. Nu este finisată reparația. Dispune de încălzire autonomă, apeduct, canalizare, internet etc. Poate fi utilizată ca hotel, casă de locuit, oficiu etc.
De vânzare casă de elită situată în Centrul com. Stăuceni pe o stradă modernă Trandafirilor 47. Suprafața casei 300m2, căsuței pentru oaspeți 52m2, construcțiilor gospodărești 55m2, terenului 5,4 ari. În ogradă sunt 2 locuri de parcare pentru automobile. Casa în 2 nivele este compartimentată în: 1 nivel - terasă închisă, bucătărie, living spațios, bloc sanitar, garderobă, încăpere auxiliară proiectată pentru saună, 2 nivel - terasă închisă, 3 dormitoare, cabinet, bloc sanitar. Posibilitate de amenajat al 3 nivel la mansardă (mansarda este încălzită, are geam). Casa este total mobilată și utilată cu tehnică de uz casnic. Dispune de toate comunicațiile. Nu departe este stația rutierelor 190 și 140A.
Vă prezentăm o casă nefinisată situată în zonă de elită între Universitatea Agrară și str. Petricani. Este amplasată pe 10 ari de pământ pe str. Tolbuhin 23. Proiectul presupune 3 nivele. Primul nivel-demisol-garaj, cameră de odihnă, beci. Nivelul doi-living, bucătărie, bloc sanitar. Nivelul trei-mansardă-3 dormitoare, garderobă, bloc sanitar. În prezent sunt ridicate și acoperite 2 nivele, construite calitativ. Toate comunicațiile.